HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook25.06.2015
VEB forlænger aftalen med Ville Lång

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget kontrakten med Ville Lång. Den 30-årige finne begyndte svagt i VEB, men en stærk afslutning overbeviste ledelsen om, at Ville Lång er værd at satse på i Frederikshavn/Skagen.

Ville Lång har netop færdigspillet sin første sæson i VEB, hvor han afløste hollænderen Eric Pang. Fem nederlag i de første seks kampe var dog ikke den udvikling, som hverken VEB eller finnen med det store fuldskæg forventede.

- På det tidspunkt var det utænkeligt, at vi ville forlænge aftalen med Ville, men han sluttede stærkt af og viste ikke mindst den rigtige indstilling, da vi virkelig havde brug for det og kæmpede for vores eksistens i Badmintonligaen. Desuden skal man ikke underkende, at han nu har lært og mærket, hvad det vil sige at spille i Danmark, fortæller VEB's formand, Jan R. Jensen.

Ville Lång vandt sine seks sidste kampe. Med til historien hører, at hans skuffende sæsonstart betød, at han røg ned i anden herresingle i fem af disse seks kampe. Han afsluttede dog sæsonen i første herresingle, og det er den position, han er tiltænkt igen i sæsonen 2015/2016.

- Jeg er glad for, at klubben giver mig en chance mere efter en sæson med flere op- og nedture. Jeg havde problemer med skader, og det ramte mig hårdt, at vi spillede bedst af fem sæt til 11. Det ligger ikke til min spillestil, selv om det gik bedre i slutningen af sæsonen, siger Ville Lång.

Badminton Danmark beslutter i august, om der skal spilles til 11 eller 21 i Badmintonligaen 2015/2016. Ville Lång sætter klart sit kryds ud for 21.

- Det passer mig bedst at spille til 21, og det var forvirrende sidste år hele tiden at skifte mellem kampe til 11 og 21.

Finnen satser stærkt på en sæson uden skader, da hans store mål naturligvis er OL i Rio de Janeiro i august 2016. 

- So hopefully you will have a injury free fighting beardo in your team, skriver Ville Lång fra sit hjem i Finland, hvor han netop er blevet far til en lille pige.

- Det vil helt sikkert ændre min holdning til livet, men det ændrer ikke på mine badminton-ambitioner frem til slutningen af 2016, forsikrer finnen.

Han opbyggede i løbet af den forgangne sæson et fint samarbejde med VEB-træner Allan K. Nielsen. En udvikling, som begge håber fortsætter i den kommende sæson.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen