HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook31.08.2015
Finder VEB melodien allerede i sæsonpremieren?

Finder VEB's nye hold melodien allerede i sæsonpremieren tirsdag aften i Arena Nord mod Solrød? Det spørgsmål er spillere, trænere, ledere, fans og sponsorer spændte på at få besvaret. Optimismen var i hvert fald stor, da spillerne mandag aften trænede på de grønne baner i Frederikshavn.

- Vi har et bedre hold end sidste år, vurderer kroaten Zvonimir Durkinjak, som lidt overraskende spiller sammen med svenskeren Jonatan Nordh mod Solrød.

De fleste havde forventet at se Durkinjak i herredouble med Lasse Mølhede, som er skiftet til VEB fra Ikast, men trænertrioen har blandet kortene anderledes i de tre doubler.

- Han er nem at spille med, så det skal nok gå fint, smiler Jonatan Nordh.

Ændringerne betyder, at Lasse Mølhede spiller mixeddouble med Værløse-tilgangen Josephine Van Zaane, mens Maria Helsbøl og Camilla Sørensen udgør VEB's damedouble.

- Vi kan stille op på mange måder, og det gør det ekstra spændende at arbejde med vores hold, siger Morten Olsen, der sammen med Camilla Sørensen og Allan Kolbro Nielsen har træneransvaret for VEB.

29-årige Morten Olsen har de seneste seks sæsoner været cheftræner i Hillerød. Han er uddannet DBF3- og DIF-diplomtræner ved Aalborg Trænerakademi i 2006. Ved siden af trænerjobbet i VEB skal han i efteråret færdiggøre sit speciale i Virksomhedsledelse på Roskilde Universitet.

Han glæder sig til at være en del af trænerteamet i VEB, og det er tydeligt at mærke, at han i den grad har flere idéer til, hvordan VEB bliver endnu stærkere. Det handler blandt andet om at samle spillerne oftere - også når der ikke er ligakampe på programmet.

- Det ligner en meget lige kamp mod Solrød, men jeg tror og håber virkelig, at vi udnytter hjemmebanefordelen. Vi har været samlet i tre dage og har trænet godt. Vi har haft nogle meget fine spillersamtaler, og jeg fornemmer en god stemning i truppen, siger Morten Olsen.

Der er gratis entre til kampen i Arena Nord, som begynder kl. 19.00, hvor kampene afvikles i denne rækkefølge:

Mix: Josephine Van Zaane/Lasse Mølhede - Lena Grebak/Niclas Nøhr
HD: Zvonimir Durkinjak/Jonatan Nordh - Mads Pedersen/Alexander S. Bond
DS: Kati Tolmoff - Mia Blichfeldt
DD: Camilla Sørensen/Maria Helsbøl - Amanda Madsen/Joan Christiansen
1.HS: Ville Lång - Rasmus Fladberg
2.HS: Peter Mikkelsen - Jacob Nilsson
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse

Torsdag 21. september:
RSL Odense OBK - VEB

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/VIA Biler

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen