HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook01.09.2015
Drama i Frederikshavn: VEB vinder over Solrød efter Golden Set

VEB vandt 4-3 efter Golden Set i sæsonpremieren mod Solrød. Zvonimir Durkinjak og Jonatan Nordh viste stor styrke og vandt med 21-12 i Golden Set over Niclas Nøhr og Rasmus Fladberg.

Allerede i åbningskampen imponerede Durkinjak og Nordh. Her vandt de 21-9, 21-19 over Mads Pedersen og Alexander Bond. VEB's nye herredouble viste stor styrke. Samarbejdet fungerede fortrinligt, og både offensivt og defensivt var de stærke. Læg dertil en vidunderlig gejst og udstråling hos begge spillere. Det tegner virkelig lovede.

- Man skulle tro, de havde spillet sammen i fem år, grinte den spillende træner Camilla Sørensen efter den spændende afslutning.

Hun bidrog selv til VEB's anden sejr i aften. Sammen med Maria Helsbøl vandt hun 21-11, 21-19 over Amanda Madsen og Joan Christiansen. VEB-parret var bagud i store dele af andet sæt, men trak trods alt det længste strå, således at stillingen var 2-2 inden herresinglerne.

Josephine Van Zaane og Lasse Mølhede tabte som ventet til Lena Grebak og Niclas Nøhr. 14-21, 16-21 endte kampen, hvor VEB-parret særligt i andet sæt lavede for mange fejl, men alligevel var tæt på at skabe spænding.

- Det var fedt at spille, men vi skal især vænne os til tempoet, udtalte Lasse Mølhede.

Kati Tolmoff tabte 19-21, 16-21 til Mia Blichfeldt. VEB's nye estiske damesingle var bagud i hele første sæt, men udlignede til 19-19. Her var en netruller tæt på at gå Kati Tolmoffs vej, inden hun ærgerligt returnerede en ellers dårlig serv direkte i nettet. I andet sæt førte VEB-spilleren med 13-9, men gik så helt i stå.

Nu var det op til Ville Lång og Peter Mikkelsen at sikre VEB alle tre point. Og hvilken afslutning det udviklede sig til. Peter Mikkelsen var knusende overlegen i første sæt, som han vandt med 21-6 over svenskeren Jacob Nilsson. Borgmesteren førte undervejs i første sæt med 8-0 og 15-1. Ikke desto mindre tabte VEB's normalt mest sikre kort med 15-21 i andet sæt. Problemerne fortsatte i begyndelsen af tredje sæt, men herefter lignede Peter Mikkelsen igen en mand med kontrol over kampen. Foran 20-14 kunne det ikke gå galt. Men det gjorde det. Han tabte otte bolde i træk og dermed kampen med 21-16, 15-21, 20-22. 

De fleste afsluttende dueller var kortvarige. Borgmesteren returnerede flere bolde direkte ud. Udviklingen lammede nærmest tilskuerne. Mens der var stille i den ene halvdel af Arena Nord, afreagerede stakkels Mikkelsen højlydt og aggressivt i den mørke del af hallen.

- Det sker måske én gang ud af 100, og når det endelig skulle ske, var det godt, at det var Peter, det gik ud over. Han rejser sig hurtigt igen, fordi han trods alt har haft så mange succesoplevelser på VEB's hold, mener VEB-træner Morten Olsen.

Men det var ikke slut endnu. Ville Lång var på dette tidspunkt midt i tredje sæt. Finnen tabte 16-21 i første sæt til Rasmus Fladberg, men vandt 21-17 i andet sæt. I det afgørende sæt fulgtes de ad til 7-7, men herefter var Ville Lång stærkest, og han vandt 21-17 og fremtvang dermed et Golden Set. Skønt for den langskæggede finne at indtage rollen som helt foran sine egne tilskuere. Og vigtigt for ham at komme godt fra start i denne sæson.

I Golden Set viste Durkinjak og Nordh igen den helt rigtige indstilling. De kørte fra første duel ud i overhalingsbanen og så sig ikke tilbage. 7-2, 8-3 og 11-7 var vigtige føringer, som skabte lidt ro på banen og larm på tilskuerpladserne. Solrød-parret reducerede til 12-10, men herefter sagde den kroatisk/svenske duo farvel og tak og vandt 21-12. 

- Det var virkelig en stærk holdindsats, hvor mange af de ting, vi har snakket om i de tre dage op til kampen, lykkedes. Vi fungerede som et hold og viste en stærk gejst, sagde Morten Olsen.

Allerede på torsdag skal VEB i aktion igen. Her gælder det Odense på udebane.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen