HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook02.10.2015
Lussing til VEB i Skovshoved

Efter to sejre og et ærgerligt nederlag i Golden Set til de danske mestre leverede VEB en skuffende indsats i fredagens udekamp mod Skovshoved. Bortset fra damedoublen ramte ingen spillere et tilfredsstillende niveau. 0-6 tabte VEB uden at vinde ét eneste sæt.

Ville Lång var udset som manden, der skulle sørge for en god VEB-start i sæsonens formentlig vanskeligste udekamp, men finnen skuffede og led sit første nederlag i denne sæson. Han tabte 16-21, 18-21 til Christian Lind efter særligt i sidste halvdel af første sæt at have spillet nærmest provokerende ringe. Der var dog en logisk forklaring. VEB-spilleren var influenzaramt og havde feber.

Nederlaget var en streg i regningen for VEB-holdet, der var afhængig en sejr i åbningskamp for at tro på overraskelsen.

Som ventet var Maria Helsbøl og Lasse Mølhede chanceløse mod verdensklasseparret Christinna Pedersen og Joachim Fischer. 12-21, 11-21 fortæller alt om den - desværre set med VEB-øjne - ulige kamp.

Det blev også 3-0 til Skovshoved. I damesingle håbede VEB, at Kati Tolmoff kunne drille Natalia Koch Rohde, men sådan gik det ikke. Efter en kamp, hvor man klart sad med den fornemmelse, at der var meget mere i VEB-spileren, end hun viste denne aften, tabte hun 6-21, 18-21. Ligesom Ville Lång havde hun flere føringer i andet sæt, men formåede ikke at holde dem. Skovserpigen havde i flere situationer heldet på sin side ved nettet.

Det blev 4-0, da Zvonimir Durkinjak og Jonatan Nordh for anden kamp i træk var fuldstændigt ved siden af de flotte takter fra sæsonpremieren, hvor det svensk-kroatiske par lignede det store scoop. Skovshoved havde afbud fra Mads Conrad, så Carsten Mogensen spillede sammen med Stefan Andersen, som i sæsonpremieren var fjerde herresingle på klubbens andethold. Set i det lys må det kaldes en fiasko, at VEB-parret blev ydmyget med 9-21, 10-21. 

Peter Mikkelsen var rykket op i første herresingle, hvor han var klart undertippet mod Emil Holst. Borgmesteren fulgte med til midten af første sæt, men herefter var det slut (12-21, 7-21). Det var Peter Mikkelsens fjerde nederlag i træk. Godt, der ikke er valg i næste uge.

I aftenens sidste kamp stod der to Skagen-piger over for hinanden: Camilla Sørensen og Kamilla Rytter Juhl. Camilla Sørensen og Josephine van Zaane fulgte Rytter Juhl og Anne Skelbæk helt til dørs i første sæt. Ja, VEB-parret lignede længe en vinder af første sæt, men skarpheden og modet i serverne manglede, da sættes skulle afgøres. Parret tabte 20-22, 11-21.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen