HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook03.11.2015
Peter R. Jensen og New Zealand møder Danmark i Peru

Der venter VEB's mangeårige sportschef Peter R. Jensen en usædvanlig oplevelse, når han i de kommende dage står i spidsen for New Zealand ved VM for U19-hold.

Den 46-årige skagbo solgte for halvandet år siden parcelhuset i Elling ved Frederikshavn og flyttede sammen med sin kone, Lene, og to piger, Josefine og Julie, til Hamilton i New Zealand. Her er han professionel badmintontræner og har blandt andet ansvaret for landsholdet.

VM begynder i dag i Lima i Peru, og lodtrækningen udviklede sig særdeles interessant set med Peter R. Jensens øjne. New Zealand havnede nemlig i pulje med Danmark, ærkerivalerne Australien, Korea og Venezuela.

- Det er bare så fedt, at vi skal møde Danmark, og der er endda det ekstra interessante ved kampen, at jeg var træner for netop disse spillere, da jeg var U15-landstræner i Danmark, fortæller Peter R. Jensen.

Danmark og Korea er storfavoritter i puljen, men den tidligere VEB-sportschef håber, at New Zealand kan vinde over Australien og Venezuela.

- Det bliver svært, men vi har et okay hold, og slutter vi på tredjepladsen i puljen, kan vi ende fra nr. 20-26 ud af 40 hold. Det vil være fint. Det er det største antal hold, som nogensinde har deltaget ved U19-VM.

Holdturneringen begynder i dag og slutter 9. november. Det individuelle VM spilles fra 10.-15. november, hvorefter familien Jensen fra New Zealand flyver hjem til Danmark og holder ferie et par uger. 

- Vi har det dejligt, men glæder os naturligvis til at komme en smuttur til Danmark, udtaler Peter R. Jensen.

I Danmark får han mulighed for at se VEB i aktion i Badmintonligaen mod Værløse. Denne kamp spilles torsdag 26. november i Skagen.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen