HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook24.11.2015
VEB fulgte med til 2-2, men tabte 2-4 til favoritterne fra TSS

VEB fulgte med til 2-2, men tabte 2-4 på udebane til Skælskør-Slagelse. Peter Mikkelsen var kampens positive overraskelse hos VEB. Den rutinerede VEB-spiller hentede sæsonens første sejr.

- Vi fik meget godt med fra kampen i aften, og nu ser vi frem mod de sidste fire kampe i grundspillet, som alle tegner til at blive meget spændende, siger VEB-træner Morten Olsen.

Stillingen var som ventet 1-1 efter første runde, hvor Camilla Sørensen og Josephine Van Zaane indfriede forventningerne med en sikker sejr på 21-13, 21-13 over Sonja Pekkola og Julie Nørby-Odgaard. 

Ville Lång lagde fint ud i opgøret mod Hans-Kristian Vittinghus, der kom med en dugfrisk turneringssejr fra Skotland. VEB's finne førte 11-7 i første sæt, men tabte 17-21, 13-21. I andet sæt så det skidt ud set med VEB-øjne. En noget opgivende Ville Lång var undervejs bagud med 0-7 og 5-15, og lavede for mange nemme fejl.

TSS bragte sig - ligeledes planmæssigt - foran med 2-1. Maria Helsbøl og Allan Kolbro Nielsen, som afløste en skadet Zvonimir Durkinjak, var uden chancer mod Jenny Nyström og Mads Pieler Kolding. VEB-parret tabte 8-21, 12-21. 

Peter Mikkelsen udlignede til 2-2. Borgmesteren besejrede Kim Bruun 17-21, 21-11, 21-15. En skøn sejr for Peter Mikkelsen, der meget usædvanligt havde indledt sæsonen med fire nederlag i træk. Sejren blev da også fejret med højlydte jubelråb, mens han siddende på knæ bankede hænderne ned i gulvet i glæde. For Kim Bruun var det sæsonens tredje nederlag i træk på hjemmebane, mens han er ubesejret på udebane.

2-2 på dette tidspunkt var mere, end både eksperterne og VEB forventede. Og et markant fremskridt i forhold til holdets seneste kamp, som blev tabt med 0-6 i Skovshoved.

Lasse Mølhede og Jonatan Nordh skulle nu prøve at smide mere grus i TSS-maskinen mod Kim Astrup og Anders Skaarup. Det mislykkedes i første sæt, som VEB-parret tabte 8-21. Det gik bedre i andet sæt, som parret dog også tabte - denne gang med 17-21. Med lidt større skarphed var det blevet mere spændende i andet sæt.

Kati Tolmoff havde dog fortsat chancen for at fremtvinge et Golden Set. Det krævede en overraskelse mod Mette Poulsen. VEB's estiske damesingle kæmpede sig flot op på 17-17 i første sæt. Her var der stille i hallen, og Mette Poulsen virkede mærket af presset. Desværre sendte Kati et par bolde ud, og på anden sætbold fik sjællænderen hjælp af nettet. Øv. Det havde været sjovt med VEB-gevinst i dette sæt. I andet sæt var der klasseforskel (11-21).

Dermed sluttede kampen 4-2 til hjemmeholdet, men flot af VEB at give TSS kamp til stregen i to timer og 15 minutter i Skælskør.

VEB skal allerede i aktion igen på torsdag aften, hvor topholdet Værløse kommer til Skagen.

Se den aktuelle stilling her.
Kommende kampe

Tirsdag 21. februar kl. 19.00 i Arena Nord:
VEB - Skovshoved

Fredag 24. februar kl. 19.00 i Værløsehallerne:
Værløse - VEB


Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

Tirsdag 4. oktober
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 4-5

Torsdag 6. oktober:
Aarhus AB - VEB: 2-7

Tirsdag 8. november:
Højbjerg/VIA Biler - VEB: 6-3

Torsdag 10. november:
VEB - RSL Odense OBK: 9-0

Tirsdag 22. november:
Solrød Strand - VEB: 2-7

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen