HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook05.01.2016
VEB-triumf i nøglekamp: Vinder 5-1 over Aarhus AB

Vendsyssel Elite Badminton vandt tirsdag aften med 5-1 over Aarhus AB i Badmintonligaen. Det var første gang i denne sæson, at det lykkedes VEB at erobre alle tre point.

- Det var en befrielse og skønt, at alle spillerede præsterede i samme kamp. Sejren giver os masser af selvtillid inden kampen på torsdag mod Højbjerg, udtaler VEB's spillende træner, Camilla Sørensen.

Sejren til VEB - og de øvrige resultater i næstsidste spillerunde - betyder, at der venter en helt utrolig spændende afslutning på grundspillet. Gentofte er sidst med syv point. Fire hold er noteret for ni point, blandt andet VEB, mens Solrød har 10 point. To af disse hold skal ud i nervepirrende nedrykningskampe, mens fire hold slipper videre til DM-kvartfinalerne - se stillingen her.

- Det bliver forbudt for børn på torsdag, men vores opgave er at vinde i Højbjerg. Det kan vi, og det skal vi gøre ved at fokusere 100 procent på de seks kampe i Højbjerg og ikke de andre holdkampe samme aften, siger VEB-træner Morten Olsen.

Mod Aarhus AB var der sejre i nævnte rækkefølge til Josephine Van Zaane/Camilla Sørensen, Jonatan Nordh/Lasse Mølhede, Kati Tolmoff, Mara Helsbøl/Zvonimir Durkinjak og Peter Mikkelsen.

Sejren i herredouble var en overraskelse, og det var vigtigt for de to VEB-spillere at tanke selvtillid. Skønt var det også at se Peter Mikkelsen vinde og sikre VEB en sejr på 5-1. Det betød, at VEB kom forbi Aarhus AB på en bedre score.

Ville Lång var eneste VEB-spiller, som tabte, men finnen var involveret i holdkampens bedste dyst, da han tabte 17-21 i tredje sæt til 18-årige Anders Antonsen. AB-spileren er noteret for syv sejre i otte ligakampe i denne sæson.

Se resultater fra de seks kampe her.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen