HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook12.02.2016
Kati Tolmoff slog dansk mester - men VEB tabte igen til Værløse

Vendsyssel Elite Badminton tabte fredag aften med 1-3 i den anden DM-kvartfinale. Dermed indløser Værløse billet til semifinalerne, mens sæsonen er slut for VEB.

Fredagens helt store VEB-præstation leverede Kati Tolmoff. VEB's estiske damesingle, der - som afslutning på sin internationalle karriere - jagter en plads ved OL i Rio de Janeiro, vandt sensationelt over den nykårede danmarksmester, Line Kjærsfeldt.

32-årige Kati Tolmoff ligger nr. 84 på verdensranglisten, mens Line Kjærsfeldt er nr. 28. Inden den første kvartfinale tirsdag aften vurderede VEB-trænerne, at Kati Tolmoff kun ville vinde én gang ud af 20 mod Line Kjærsfeldt. På den baggrund flyttede VEB den fysisk stærke estiske spiller over i damedouble.

I aften i Værløse var Kati Tolmoff dog tilbage i damesingle, og efter at have tabt første sæt med 13-21 vandt VEB-spilleren de to næste med 21-16, 21-19. En sejr, som naturligvis skabte stor glæde i VEB-lejren - og ikke mindst hos Kati Tolmoff, som spillede klogt, fightede flot og fik Line Kjærsfeldt ned i tempo. 

Kati udlignede til 1-1. VEB åbnede kampen nemlig med et skuffende klart nederlag i damedouble. Maria Helsbøl og Josephine Van Zaane tabte 13-21, 14-21 til Thilde Mattisson og Julie Finne-Ipsen. Josephine Van Zaane ville så gerne gøre det godt i Værløse, hvor hun jo træner dagligt, men hun havde desværre ikke sin bedste aften.

VEB kom også bagud med 1-2. Allan Kolbro Nielsen, som afløste skadede Ville Lång, og Camilla Sørensen blev slået med 10-21, 12-21 af Emma Wengberg og Jonas Ramsussen. 

Efter 1-4-nederlaget tirsdag aften i Frederikshavn var kravet til VEB fire sejre for at fremtvinge et Golden Set. Zvonimir Durkinjak, der var rykket over i anden herresingle, var godt på vej, men tabte efter en glimrende indsats 19-21, 18-21 til Mikkel Mikkelsen. "Jack" førte 14-11 i første sæt og 11-9 i andet sæt, men han løb tydeligvis tør for kræfter, som kampen skred frem.

Værløse er nu klar til semifinalerne sammen med Skovshoved, Skælskør/Slagelse og Greve, som lidt overraskende slog Solrød Strand i arvefjendeopgøret.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen