HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



13.05.2016
Vellykket sponsordag med Lucas Bjerregaard

I samarbejde med Skagen Havn og Sparekassen Vendsyssel - to af vores hovedsponsorer - afvikler vi i dag et golfarrangement i Golfklubben Hvide Klit.

De to hovedsponsorer har inviteret 65 gæster, som begyndte dagen med dejlig morgenmad i klubhuset. En halv time senere ankom den 24-årige frederikshavner Lucas Bjerregaard, som de næste 35 minutter fortalte om livet på Europa Tour'en. 

Gæsterne var også flittige til at stille spørgsmål. Én var nysgerrig efter at vide mere om, hvor langt Lucas slår med sine forskellige jern og køller. Her var det imponerende, at svaret faldt prompte, og det var lige før, at der var centimeter med. 

Seancen fortsatte på træningsbanen, hvor Lucas blandt andet fortalte, hvordan han ser op til Thomas Bjørn, når det gælder wedge-slag. Lucas uddelte desuden roser til Søren Kjeldsen, som er myreflittig i sit arbejde, og ifølge Lucas er det især Kjeldsens jernslag, som har gjort ham til Danmarks p.t. bedste golfspiller.

Højdepunktet var ikke uventet, da Lucas tog sin driver frem og sendte bolden meget langt ud på den anden side af jernbaneoverskæringen. Men det var nu også ganske imponerende at se ham med både et 8-jern og 5-jern.

Lucas gav sig bagefter god tid til at tale med gæsterne på træningsbanen, og der blev både taget billeder og skrevet autografer. To heldige drenge fik hver en handske med hjem. Det var i den grad en afslappet og veloplagt Europa Tour-spiller, som efterlod et stærkt indtryk og helt sikkert fik nye fans efter sit besøg i Hvide Klit.

Lucas havde en Nike-driver med, som blev solgt på auktion. Det samme gjorde tre pladser på hans Company Day i september i Himmerland samt et par signerede caps og et dusin Nike-bolde. Pengene herfra gik til VEB, som siger tusind tak til Lucas for gaverne.

Arrangementet fortsætter resten af fredagen med 18 hullers golf og en forfriskning i klubhuset.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen