HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.06.2016
Nicky og Kristina skifter fra Randers og Aarhus AB til VEB

Vendsyssel Elite Badminton har sikret sig tilgang af kæresteparret Kristina Weesgaard og Nicky Bach.

Kristina Weesgaard (t.v.) ses her i en ligakamp sammen med Rikke Axelsen.

Begge spillere har tidligere igennem flere år repræsenteret VEB i Badmintonligaen, men i første omgang er de tiltænkt en plads på VEB's andethold i 3. division.

Kristina Weesgaard, som fylder 22 år i næste uge, er skagbo. Hendes lillebror, Kristoffer Weesgaard, spiller på VEB's 3. divisionhold, men han er en spiller, som vil gøre alt for at tilkæmpe sig en plads på ligaholdet. Her var Kristina - som ganske ung - med i flere år. Hun bor i Aarhus, men har altså nu besluttet at stille op for VEB igen. Kristina Weesgaard har de seneste tre sæsoner spiller i Aarhus AB (henholdsvis 2. division og Danmarksserien).

28-årige Nicky Bach vender retur til VEB efter én sæson på 3. divisionsholdet i Randers og to sæsoner i Schweiz. Nicky Bach repræsenterede senest VEB i perioden 2011-2013, hvor det blev til flere kampe på ligaholdet. 

- Vi er rigtigt glade for, at Kristina og Nicky igen har lyst til at spille i VEB. De kender forholdene heroppe, og det er to spillere med betydelig erfaring fra Badmintonligaen, hvis vi får brug for dem på et højere niveau end forventet, siger formand Jan R. Jensen.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen