HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.01.2008
29-årige Paw Juul debuterer på afbudsramt VEB-hold

To sene afbud betyder, at 29-årige Paw Juul i morgen aften debuterer på VEB's hold i hjemmekampen mod stærke Team Vestsjælland.

Ud over Tracey Hallam må VEB også undvære Anup Sridhar og Robert Blair. Indiske Anup Sridhar vandt i weekenden en turnering hjemme i Indien, men pådrog sig desværre en skade, som forhindrer ham i at rejse til Frederikshavn.

Robert Blair skulle i første omgang været rejst til Malaysia med det engelske forbund onsdag, men forbundet valgte i fredags at fremrykke rejsetidspunktet til tirsdag aften.

- Robert har gjort alt, hvad han kan for at få lov til at spille, men det engelske forbund vil ikke give ham fri til at rejse til Danmark. Det er OL-år, og derfor kræver forbundet, at han deltager i den specialtræning, der er arrangeret i Malaysia, forklarer VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

De to afbud er en markant svækkelse af VEB's hold. Peter Rasmussen bliver rykket op som første herresingle, og Kristian Nielsen kommer med i anden herresingle.

Robert Blairs plads i mixeddouble overtages af en debutant. 29-årige Paw Juul får chancen sammen med Yu Qi. Paw Juul, der arbejder som civilingeniør i Løkken, fik den overraskende melding mandag formiddag.

- Det er helt vildt. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle spille på VEB's hold, siger Paw Juul.

På den anden side af nettet står ingen ringere end den tidligere verdensmester og 1'er på verdensranglisten, Nathan Robertson, og Mette Schjoldager.

- Jeg tror ikke, jeg bliver nervøs, mere spændt. Jeg er glad for at prøve det. Det bliver helt vildt sjovt. Jeg vil gå ind og gøre det så godt, jeg kan, og heldigvis har jeg spillet nogle gode kampe med Yu Qi på Frederikshavns 3. divisionshold, siger Paw Juul.

VEB-debutanten begyndte badmintonkarrieren som 6-årig i Elling, men har spillet i FBK, siden han var 10 år. 




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen