HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.01.2008
Historisk afklapsning til VEB

Nedturen fortsætter for VEB's forsvarende bronzevindere. I den første kamp i Ligaslutspillet tabte VEB - trods fordel af hjemmebane - hele 0-6 til Team Vestsjælland.

Det var første gang, at VEB blev tildelt et "æg" i Badmintonligaen. Samtlige kampe blev endda afgjort i kun to sæt.

- Nu gælder det om at hente tre point i Horsens, og Lillerød må ikke få point med hjem fra Team Vestsjælland. Sker det, kan vi med en 4-3 sejr over Lillerød undgå de to nedrykningskampe i marts, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

VEB fik den værst tænkelige start på kampen mod Team Vestsjælland, da en skidt spillende Mette van Dalm tabte 12-21, 16-21 til Anne Marie Pedersen. På forhånd var det den kamp, som VEB troede allermest på at vinde, så Mettes store nederlag fik for alvor panderynkerne frem.

Kristian Nielsen spillede fornuftigt i anden herresingle mod Rune Ulsing, men tabte 16-21, 16-21. Kristian førte det meste af første sæt, og var også godt med i andet sæt, men det er tydeligt, at Kristian savner selvtillid efter en sæson med alt for få opmuntringer.

I herredouble er Team Vestsjælland ubesejret i denne sæson. Gæsterne stillede ganske vist op uden Mathias Boe, men i Rasmus Mangor havde den tidligere verdensmester Tony Gunawan en dygtig afløser. Sjællænderne vandt 21-8, 21-13 over Thomas Røjkjær og Casper Lund. VEB-parret skal dog have ros for deres gå-på-mod i andet sæt, der bød på fin underholdning.

I damedouble krydsede vi fingre for, at Rikke Siegemund Olsen og Christinna Pedersen kunne få skovlen under Team Vestsjællands stærke par, Annastasia Russkikh og Helene Kirkegaard. Desværre ramte især Christinna Pedersen ikke topformen, og derfor tabte VEB-parret 14-21, 20-22.

Bagud 0-4 skulle VEB's 29-årige debutant, Paw Juul, i aktion i mixeddouble med Yu Qi. Især i første sæt leverede Paw og "Ytsi" en glimrende præstation mod eks-verdensmesteren Nathan Robertson og Mette Schjoldager. Allerede i første duel brillerede Paw med et frækt kryds ved nettet, som gav point.

- Gjorde jeg det? Det kan jeg ikke huske, smilte Paw Juul efter kampen, inden han skulle interviewes i 24Nordjyske.

VEB'erne tabte 14-21, 6-21.

Nu var det op til Peter Rasmussen at redde VEB's ære, men det forhindrede en særdeles velspillende Joachim Persson, som vandt 21-11, 21-14. Dermed fik Persson revanche for nederlaget til Rasmussen i grundspillet.

VEB's næste opgave er udekampen 5. februar mod Horsens.








VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen