HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.01.2017
VEB og Skælskør/Slagelse kæmper om tredjepladsen i Skagen

VEB afslutter grundspillet mandag 9. januar med et brag af en hjemmekamp i Skagen. Vinderen af opgøret mellem VEB og Team Skælskør/Slagelse slutter som minimum på tredjepladsen.

- Det giver den fordel, at vi kan vælge mellem to mulige modstandere i kvartfinalerne, hvorimod en fjerdeplads ikke giver os noget valg, siger VEB-træner Morten Olsen.

At VEB er sikret en plads i Top 4 og har en realistisk chance for at udfordre de mangeårige danske mestre fra Skælskør/Slagelse, viser med al tydelighed, at VEB er i gang en af klubbens absolut bedste sæsoner i Badmintonligaen. Og det endda med doubleprofilen Jacco Arends ude med en skade i over halvdelen af grundspillet, ligesom Lasse Mølhede gik glip af sæsonens to første kampe.

Holdopstillerne til mandagens topkamp i Badmintonhallen i Skagen blev offentliggjort fredag formiddag, og stillingen er næsten 1-1, inden det første slag er slået. Gæsterne fra Sjælland SKAL vinde i herredouble, mens VEB satser alt på mixdouble, hvor Maria Helsbøl og Zvonimir Durkinjak møder Camilla Juhler Kristiansen og Joachim Persson.

De fire øvrige opgør:

1. herresingle: Victor Svendsen - Hans-Kristian Vittinghus
2. herresingle: Raul Must - Scott Evans
Damesingle. Beiwen Zhang - Line Kjærsfeldt
Damedouble: Clara Nistad/Emma Wengberg - Mette Poulsen/Josephine Van Zaane

Hans-Kristian Vittinghus har meget usædvanligt tabt sine tre seneste ligakampe. En blindtarmsoperation og efterfølgende bryllupsrejse er to forklaringer på Vittinghus' uventede nedtur, men han er stadig storfavorit mod Victor Svendsen, som leverede en skidt indsats, da han tirsdag aften tabte i Værløse.

Raul Must mod Scott Evans ser på papiret helt tæt ud. Det bliver et opgør mellem den afbalancerede ester og iltre irer. Det ligner en interessant duel for tilskuerne i Skagen.

Det samme gør damesinglen mellem Beiwen Zhang - otte sejre i otte ligakampe for VEB - og Danmarks bedste, Line Kjærsfeldt. Det er toppen af kransekagen, når det gælder damesingler i Badmintonligaen. Zhang var meget træt, da hun tirsdag aften slog Anna Thea Madsen med 22-20 i tredje sæt, men en lille uge i Skagen betyder helt sikkert, at VEB-spilleren er 100 procent klar til mødet med Line Kjærsfeldt.

- Det bliver et brag af en kamp, vurderer Morten Olsen.

Damedoublen ser på papiret også meget jævnbyrdig ud. VEB stiller for niende gang ud af lige så mange mulige op med svenskerne Clara Nistad og Emma Wengberg, mens Skælskør/Slagelse sætter sin lid til den tidligere VEB-spiller Josephine Van Zaane og Mette Poulsen.

- Clara og Emma vil gøre alt for at rejse sig efter deres nederlag i Værløse, og med fordel af hjemmebane tror og håber vi på, at de vinder, siger Morten Olsen.

Begge hold er noteret for 17 point inden mandagens kamp, mens Værløse på andenpladsen har 18 point. Vinderen af opgøret i Skagen, bliver nr. tre i grundspillet, men kan også avancere til andenpladsen, hvis Værløse taber point i Solrød.
VEB-Nyhedsservice
badminton academy
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen