Facebook

03.02.2017
Useedede Lasse Mølhede klar til to semifinaler ved DM

Lasse Mølhede er flyvende ved DM i Aarhus. VEB-spilleren kvalificerede sig fredag til to semifinaler.

Maria Helsbøl og Lasse Mølhede imponerede stort, da de slog Swedish International-mestrene Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen, Værløse, med cifrene 21/19, 16/21, 21/19. Kampen udviklede sig til et drama med masser af godt spil og en dommer, som fik en hovedrolle.

Første sæt blev vundet af VEB-parret, som lavede et vildt comeback, da de gik fra 12-18 til sætsejr 21/19. I andet sæt var Værløse-parret hele tiden foran, og da VEB-parret troede, de havde reduceret til 17/18, mente dommeren noget andet. Bolden blev dømt inde, og derefter gik sættet efterfølgende til Værløse med 21/16.

Tredje sæt skulle blive et endnu større drama. Ved 14/11 følte Lasse/Maria sig igen bortdømt. Denne gang af linjedommeren. Parret kommer herefter bagud 15/17 og 16/18. Får udlignet til 19/19, så var det Værløse-parret, som følte sig bortdømt, da Mai Surrow lader Helsbøls korte serv falde, da hun ikke er klar. Dommeren giver dog VEB-parret point. Maria server igen, denne gang til Mikkel Mikkelsen, som muligvis i provokation undlader at modtage bolden. Dommeren giver først VEB-parret point og dermed sejren. Men så ikke alligevel. Bolden spilles om, og Maria/Lasse vinder duellen og dermed kampen.

Et drama, som vi helst have set afgjort på en anden måde. Men hvilken kamp, Maria og Lasse spillede. De har spillet få kampe sammen, men spiller som et sammentømret par. Klasse. Og nu er de i semifinalen.

Lasse Mølhede/Kasper Antonsen, Aarhus AB, dominerede fra start til slut mod det forbilledligt fightende Viby-par, Rasmus Tophøj og Jacob Knudsen. Cifrene blev 21/16, 21/18. Viby-parret havde stor ære af kampen og gav aldrig op til stor begejstring for det medlevende publikum. Trods nede med 19-10 i andet sæt, så blev Viby-drengene ved med at fighte, men til sidst var overmagten for stor. Senere i aften bliver det afgjort hvem Lasse og Kasper skal møde i semifinalen.