HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook15.03.2017
VEB forlænger med dygtig doublespiller

Det er højsæson for rygter om klubskifter i badminton. VEB's formand, Jan R. Jensen, har også travlt med at sammensætte truppen til sæsonen 2017/2018.

- Den nuværende sæson er heldigvis ikke forbi. Samtidig med, at vi spiller semifinaler i næste uge mod Team Skælskør-Slagelse, forhandler vi med spillerne. Det er en hektisk periode, hvor vi også har gang i vores skrabelotteri. Heldigvis er sponsorcykelløbet og fiskebordet ved Forårsmessen vel overstået, siger Jan R. Jensen.

Og hvordan går det så med forhandlingerne?

- Vores udgangspunkt er heldigvis anderledes i år sammenlignet med de fleste andre år. Vi står nemlig i en situation, hvor vi gerne vil beholde vores spillere. Truppen er harmonisk, og spillerne fungerer godt sammen. Vi har desuden et dedikeret trænerteam, siger Jan R. Jensen.

Er du klar til at melde noget konkret ud?

- Ja, jeg kan med glæde meddele, at Jacco Arends fortsætter i VEB i næste sæson, og derudover er vi tæt på at nå til enighed med flere andre spillere, oplyser formanden.

26-årige Jacco Arends skiftede inden denne sæson fra Greve til VEB. Den hollandske doublespiller var udenfor i seks kampe i november, december og januar med en knæskade, men gjorde comeback i den anden kvartfinale mod Odense. Han har både på og uden for banen vist sig at være et stærkt kort for VEB.
Sæsonpremiere i Arena Nord

Tirsdag 25. august kl. 19.00:

VEB - RSL Odense OBK

ALLE skal købe billet på grund af COVID-19


VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen