HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook21.04.2017
16-årig VEB-spiller vinder EM-guld i både damesingle og -double

16-årige Sophia Grundtvig, Vendsyssel Elite Badminton, strøg fredag eftermiddag til tops i både damesingle og -double ved det uofficielle EM for U17-spillere, der afvikles i Kolding.

I damesingle blev det til en sejr i to sæt over Frederikke Lund, Solrød Strand.

VEB-spilleren var bagud med 6/11 i første sæt, men med hele 11 point i træk lukkede Sophia Grundtvig reelt første sæt, som blev vundet med 21/18. I andet sæt fulgtes de to spillere ad til 5/5. Her tog Sophia Grundtvig et ryk til 11/7, som efterfølgende blev udbygget til 17/11, og VEB-spilleren sikrede sig på sin femte matchbold titlen og sejren med 21/17.

Sophia Grundtvig har ikke afgivet et eneste sæt i hele turneringen, hvilket understreger hendes klasse.

- Sophia har haft en forrygende sæson med stribevis af flotte sejr, debut på vores ligahold og nu denne EM-sejr som kronen på værket, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen.

Senere fredag strøg Sophia Grundtvig og Frederikke Lund tops i damedouble. I finalen slog de tyskerne Maria Kuse/Emma Moszczynski (seedet 3/4) med cifrene 21/18, 21/18.

Hermed fuldførte Sophia Grundtvig en meget flot præstation og blev dobbelt guldmedaljevinder i Kolding. Finalen i damedouble blev en tæt affære, men heldigvis var Sophia og Frederikke de stærkeste i de afgørende dueller. Parret har virkelig fundet hinanden under mesterskaberne og selvom de var useedede, så har de slået seedede par lige fra første runde. Det er virkelig klasse. 
Sæsonpremiere i Arena Nord

Tirsdag 25. august kl. 19.00:

VEB - RSL Odense OBK

ALLE skal købe billet på grund af COVID-19


VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen